Close
Reserveer een behandeling

Massagepraktijk Borg – Gun jezelf een verwenmoment

Voor info of reserveringen, bel 06 245 932 87

BORG_Groot

Massagepraktijk voor iedereen.

Je hebt al een tijdje last van verschillende klachten in je lichaam. Heb je spierpijn door het heftige sporten, of zit je vast in je lijf en heb je een ontspanningsmassage nodig zodat je weer lekker in je lijf zit? Wat de klachten ook zijn, bij Massagepraktijk Borg ben je aan het goede adres, en ik ga je helpen met je spierpijn of weer kunnen ontspannen.

Bij Massagepraktijk Borg gaan we samen aan de slag om een juiste behandeling voor je samen te stellen. Samen kijken we naar je klachten en kiezen we de juiste soort massage uit. Dit kan sportmassage zijn, ontspanningsmassage, maar ook hotstone massage of stoelmassage.

Het masseren heeft een positieve invloed op je lichaam. Het vermindert spierpijn en helpt je ontspannen, maar het verbetert bijvoorbeeld ook de bloedsomloop en zorgt ervoor dat je spieren minder snel stijf worden. Natuurlijk is een massage bij Massagepraktijk Borg daarom erg lekker, maar zijn ook een welkome aanvulling op de gezondheid van je lichaam.

Het is bij mij ook mogelijk om verschillende cursussen te volgen, bijvoorbeeld zwangerschapsmassage en babymassage. Ook speciale behandelingen zoals massage bij kanker zijn bij mij mogelijk.

Heb je klachten in je lichaam of ben je toe aan welverdiende ontspanning? Neem dan contact met mij op. Je bent welkom in één van mijn praktijken in IJsselstein en Hei- en Boeicop, maar ik kan ook naar jou toe komen.

Kijk voor de verschillende mogelijkheden rond op MassagepraktijkBorg.nl, en hopelijk mag ik je snel masseren!