Close
Reserveer een behandeling

Massagepraktijk Borg – Gun jezelf een verwenmoment

Voor info of reserveringen, bel 06 245 932 87

Masseren bij Kanker

Kanker en de behandeling ervan nemen je lichaam en geest over. Op beide fronten laat de behandeling zijn sporen na. Fysiek en mentaal heb je misschien aan ontspanning, aan aanraking met aandacht voor jou en je lichaam. Massage kan je die aanraking en aandacht geven. Het kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, depressie, slapeloosheid, eenzaamheid en stress verminderen. Massage geeft geen genezing, maar kan de kwaliteit van leven verbeteren.

De massages kunnen worden gegeven vóór, tijdens en na een behandeling, maar ook in de palliatieve/terminale fase.

Ik heb de specialisatieopleiding “Masseren bij Kanker” voor massagetherapeuten gevolgd. De opleiding voldoet aan de internationale richtlijnen van de Society for oncology massage in de VS. Om kwaliteit te blijven waarborgen volg ik elk jaar een bijscholing om mijn kennis op peil te houden.

Net al ieder ander heb ik mijn eigen verhaal met de ziekte kanker. Belangrijke mensen heb ik verloren. Had ik toen maar in handen wat ik nu kan met mijn; handen, hart en verstand. Een moment de focus van deze ingrijpende ziekte afhalen.

De feedback die ik al gekregen heb na het masseren met iemand met kanker, grijpt me steeds weer. Het is zo ontzettend mooi de ontspanning te zien en te merken tijdens en na de massage.

 • Masseren bij kanker

  Kanker
  Kanker en de behandeling ervan neemt je lichaam en geest over. Het laat zijn sporen na. Fysiek en mentaal kan je behoefte aan ontspanning hebben, aan aanraking met aandacht voor jou en je lichaam. Massage kan hierbij helpen. Het kan symptomen verminderen, zoals pijn, misselijkheid, vermoeidheid, depressie, slapeloosheid, eenzaamheid en stress. Massage geneest niet, maar kan de kwaliteit van je leven verbeteren.

  • €30,5030 minuten
  • €55,5060 minuten

  Reserveer